16-04-10

D'hoveniers - ZVC Mechele 8-7

In de voor ons al niet populaire zaal en met een even weinig populaire bal (lees keihard) mochten we aantreden tegen de ploeg die onze broeders uit Middelkerke ook al kon kloppen. (Coens verloor hier ook)
Al héél snel kwamen we 2-0 achter en dat heeft ons héél de wedstrijd achtervolgd!
We konden nog héél eventjes gelijke tred houden tot de 2-2 maar al héél snel was er weer een doelpunt verschil. Nooit kwamen we in ons spel en de kansen die er waren werden verkwanseld. Het was voor de meesten onder ons wat vechten tegen zichzelf.
Zelfs in de slotseconde trapte Bart nog een vrijschop enig mooi voorbij kun keeper maar nu opnieuw stond het kader in de weg. Een héél moeilijke partij voor ons (toch was een punt alsnog haalbaar) die onze mindere vorm wat kenmerkt (decompressie na een drukke periode zeker).
Geen zorgen echter met nu meer dan 2 weken rust voor iedereen de kans om terug opgeladen de laatste 2 competitiematchen af te werken, daar moeten we op zoek naar nog minstens 3 punten om onze 3de plaats veilig te stellen. Dit zou toch alweer een schitterend resultaat zijn, en dat als neo 2de-provincialer.
Volgende week donderdag opnieuw in De Haan mogen we aantonen dat we het ook in die zaal kunnen. 

17:24 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

ZVC Schilderwerken Mechele - AXA Sport

Dat spelen tegen een 5 man koppige selectie géén voordeel is is opnieuw mogen blijken tegen dit team. Na een mak begin kwamen we vlug 0-2 achter en dat bleek al moeilijk genoeg om terug te keren. Een enthousiast Mechele maar net niet kwalitatief genoeg deze avond lukte enkel de verdiende gelijkmaker. Toch zat er meer in maar als je verschillende open kansen niet benut en ook verschillende pogingen op het doelkader ziet belanden weet je al genoeg. Tevens een tegenstander die direct tijd begon te winnen en niet vies was van een foutje meer of minder. Zo kon er minstens één speler vroegtijdig gaan douchen maar dáár beslist de Ref nu eenmaal anders over als een ploeg maar met 5 spelers aantreed.
Na onze knappe week vorige week was dit pas onze 3de gelijkspel thuis dit seizoen een al bij al een knappe thuisreputatie. 


17:16 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |