22-09-09

Zvc Mechele - Rita Essenza 4-3

Na 2 draws en een een weekje rust konden we best wel eens een overwinning gebruiken. Na het in extremis afzeggen van onze beide spitsen Dinne en Pj was het dus puzzelen om aan 7 spelers te raken. Sabbe en Coop konden niet. Van Wesje en King niets gehoord.

We begonnen dus met 6 aan de wedstrijd tegen Xavier en co die nog puntenloos waren. Een goed begin van Mechele werd snel beloond na goal van Spoz die op hoekschop van Bart hard en hoog binnentrapte. De Rita's kwamen er maar zelden uit in het matchbegin, die redelijk hard begon met hun krullenbol achteraan.

Den Dimi kon na een individuele actie fraai maar onverwacht de 1-1 scoren. Narli maakte er daarna snel 2-1 van terwijl menig kansen werden gemist, mede door pech (2x paal).

Tussentijds deed Sven ook een paar goeie reddingen maar deze ruststand was meer dan verdiend. Tijdens de rust werden beide captains geroepen door Ref Verbanck omdat het er iets te bitsig aan toeging...

Hetzelfde spelbeeld in de 2de helft, Bart maakte er heel snel 3-1 van op assist van Spoz. Hun keeper en krullenbol ontsnapten aan een uitsluiting na ruwe contacten. Ze maakte de aansluiting en begonnen opnieuw in hun kansen te geloven maar al even snel maakte Spoz de kloof terug groter naar 4-2 na een "ingestudeerdeSvenvrijetrap" na rebound van Kurt.

Het werd er allemaal niet vriendelijker op en Bart kreeg nog geel na een hard duel met altijd maar dezelfde speler.

Na een paar goeie saves van Sven moest hij zich toch gewonnen geven op t eind aan Xavier na slecht inspelen van Spoz. Bati hield de boel goed dicht en Kurt kon telkens net niet scoren.

Een hard maar zeker verdiende eerste 2 punter van dit prille seizoen waarmee we voorlopig op een mooie virtuele 5de plaats staan. Zat de zwarte uitrusting daar voor iets tussen?

Volgende week vrijdag moeten we opnieuw aan de bak in Blankenberge! Hopelijk recupereren we dan een spits...

20:33 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.