09-07-10

Beker van West-Vlaanderen 2de ronde

We spelen tegen de winnaar van de match tussen EDCO en ZVC Vossenhol (liga kleit), die match is op verplaatsing... (dus Gistel of Maldegem - Kleit).

11:36 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Reeksindeling 2010-2011

2e PROVINCIALE B

 

1.     SCHILDER MECHELE (0606/003)

2.     VZ CARREWYN (0648/001) (ex Carrier Gistel)

3.     ZVC OOSTENDE (0662/001)

4.     HOUTHANDEL TAVERNIER (0670/001)

5.     RITA-ESSENZA (2661/001)

6.     GIRISP TORHOUT (2674/001)

7.     ZVC RAPID 99 (3684/003)

8.     COBRA SOFT (4605/001) (ex D’Hoveniers)

9.     ZVC PARASOL (4646/001)

10.  CARRIER GISTEL B (4663/002)(ex Carrewyn SR)

11. ZVC DE PUTTERS B (5616/002)

12. GENTLEMAN DANTE (5642/001)

13. ZVC DEKEYSER (5644/001) (ex zvc Vivaldi)

 

Reeksnummer 22

 

1.     MIDDELKERKE

2.     GISTEL (coëfficiënt 2des 2e prov. = 1,46)

3.     OOSTENDE

4.     DE HAAN 

5.     DE HAAN

6.     TORHOUT (vrijwillige stijger)

7.     OEDELEM (2e van 3e prov. C) (liefst 2eB)

8.     DE HAAN

9.     BLANKENBERGE

10. GISTEL

11. OOSTENDE

12. BLANKENBERGE (kampioen 3e prov. C)

13. GISTEL

 

11:17 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-05-10

ZVC Mechele - ZVC Ostend 5-3

Tegen de ervaren spelers van Oostende hadden we het moeilijk doordat ze steeds opnieuw de aansluiting wisten te scoren, beide doelmannen wisten zich meermaals te onderscheiden. We haalden het nodige puntje (en zelfs meer) om onze 3de stek veilig te stellen, vooral dat laatste onthouden we van deze wedstrijd. 

Proficiat allemaal met het voortreffelijke seizoen die we op een mooie 3de plaats afsluiten

Ploeg : Spozzie, Bati, Bart, Narli, Dinne en Sabbe

17:54 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Houthandel Tavernier - ZVC Mechele 4-8

De voorlaatste match van het seizoen was tegen een gemotiveerde tegenstander die dringend punten moest pakken om niet te zakken, wij daarentegen hadden duidelijk last van 'eindeseizoenvermoeidheid'. Een sterke goalie Spozzie (Geblesseerde Sven) hield de houthandelaars meermaals van een doelpunt, toch kwamen we 0-1 voor via topschutter PJ. Het bleef allemaal wat stroef lopen maar enkele staalharde vrije trappen van Dinne bepaalden mee de einduitslag, ondanks een eindeseizoensinzet alweer 2 punten...

Ploeg : Spozzie, Bati, Bart, Narli, PJ en Dinne

17:44 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-04-10

D'hoveniers - ZVC Mechele 8-7

In de voor ons al niet populaire zaal en met een even weinig populaire bal (lees keihard) mochten we aantreden tegen de ploeg die onze broeders uit Middelkerke ook al kon kloppen. (Coens verloor hier ook)
Al héél snel kwamen we 2-0 achter en dat heeft ons héél de wedstrijd achtervolgd!
We konden nog héél eventjes gelijke tred houden tot de 2-2 maar al héél snel was er weer een doelpunt verschil. Nooit kwamen we in ons spel en de kansen die er waren werden verkwanseld. Het was voor de meesten onder ons wat vechten tegen zichzelf.
Zelfs in de slotseconde trapte Bart nog een vrijschop enig mooi voorbij kun keeper maar nu opnieuw stond het kader in de weg. Een héél moeilijke partij voor ons (toch was een punt alsnog haalbaar) die onze mindere vorm wat kenmerkt (decompressie na een drukke periode zeker).
Geen zorgen echter met nu meer dan 2 weken rust voor iedereen de kans om terug opgeladen de laatste 2 competitiematchen af te werken, daar moeten we op zoek naar nog minstens 3 punten om onze 3de plaats veilig te stellen. Dit zou toch alweer een schitterend resultaat zijn, en dat als neo 2de-provincialer.
Volgende week donderdag opnieuw in De Haan mogen we aantonen dat we het ook in die zaal kunnen. 

17:24 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

ZVC Schilderwerken Mechele - AXA Sport

Dat spelen tegen een 5 man koppige selectie géén voordeel is is opnieuw mogen blijken tegen dit team. Na een mak begin kwamen we vlug 0-2 achter en dat bleek al moeilijk genoeg om terug te keren. Een enthousiast Mechele maar net niet kwalitatief genoeg deze avond lukte enkel de verdiende gelijkmaker. Toch zat er meer in maar als je verschillende open kansen niet benut en ook verschillende pogingen op het doelkader ziet belanden weet je al genoeg. Tevens een tegenstander die direct tijd begon te winnen en niet vies was van een foutje meer of minder. Zo kon er minstens één speler vroegtijdig gaan douchen maar dáár beslist de Ref nu eenmaal anders over als een ploeg maar met 5 spelers aantreed.
Na onze knappe week vorige week was dit pas onze 3de gelijkspel thuis dit seizoen een al bij al een knappe thuisreputatie. 


17:16 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-03-10

ZVC Schilderwerken Mechele - De Putters B 5-4

Na afzeggingen van ons spitsenduo (goed vervangen door Wesje) hadden we toch wat vraagtekens vooraf. De Putters waren met een sterk team naar Middelkerke afgezakt, in de eerste minuten vonden we het ritme niet werden we verdiend op 0-1 gezet. Spozzie maakte er snel 1-1 van en we gingen beter voetballen. Een Lucky goal van de Putters zette ze snel weer op voorsprong, maar toch haalden we de rust met een gelijke stand, 2-2. In de tweede helft trokken we het spel volledig naar ons toe maar het doelkader wou niet meewerken, integendeel, de sterk counterende Putters kwamen 2-4 voor. De moed zakte wat in onze schoenen en toen we weerom enkele keren het doelhout troffen geloofde niemand nog in onze kansen. 5 minuten voor tijd lukten we dan eindelijk toch de aansluitingstreffer, kort daarna maakte we gelijk en ja hoor Bart schonk ons nog de verdiende overwinning in de allerlaatste seconden...Ploeg : Sven, Bati, Spozzie (1), Bart (2), Narli en Wesje (2)

21:55 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

ZVC Schilderwerken Mechele - Carrier Gistel 7-2

Zaalvoetbalclub Middelkerke maakte zich op voor een avondje zaalvoetbal op niveau want leider Carrier kwam naar de Branding om Mechele  zijn 2de thuisnederlaag vh seizoen toe te dienen en om zo een stapje dichter richting titel te zetten.  Zvc Mechele kon medeleider (en broederclub Coens ) helpen door Carrier te kloppen zodat ze mits winst ( vrijdag) alleen aan de leiding konden komen.

Veel volk op de tribune en aan weerszijden bekend volk, genoeg ingrediënten dus om er volle bak tegenaan te gaan. Mechele startte het scherpst en scoorde ook eerst via Spozzie, beide doelmannen konden zich onderscheiden in een match met een hoog tempo.

Carrier maakte snel gelijk en klom op voorsprong. Narli maakte gelijk na assist van Dinne en dat was tevens de ruststand in een heftige eerste helft waarbij beide ploegen er voluit voor gingen.

Mechele klom kort na rust op voorsprong en de frustratie steeg zienderogen bij Carrier omdat Sven menig doelpogingen onschadelijk maakte.

Toen Stef Rotsaert na fout een verdiende gele kaart kreeg en zich verbaal uitte tegen Ref Coussaert  volgde de rode kaart. Spanning, emoties en nog meer frustraties uiteraard en toen Spozzie de kloof tot 4-2 maakte voelden ze de bui al hangen. Narli en Pj maakten enig mooi de 5-2 en 6-2  en Spoz kon zijn 3de vd avond potten. 7-2 met nog 8 min te spelen.

Pj en een Carrier speler raakten in dispuut waar Pj geel kreeg en Carrier opnieuw de rode kaart. Nog niet genoeg dacht de Gistelse doelman en hij uitte zich op een niet vriendelijke manier waarop ook hij rood kreeg. Ref Coussaert floot af, wedstrijd vroegtijdig gestaakt en de winst was binnen. Uitermate jammer dat zo n topper op een dergelijke manier moet beeindigd worden en wat glans verliest maar niets laat ons toe te zeggen dat we door slim en goed voetbal deze topper verdiend wonnen!

Proficiat aan de hele ploeg voor deze prestatie waardoor we onze thuisreputatie hoog houden!

 

Ploeg : Sven, Bati, Bart, Spozzie (3), Pj (1), Narli (2) en Dinne (1)

21:53 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-03-10

Vivaldi - ZVC Mechele 8-4

Toen we het wedstrijdblad voor ogen kregen wisten we direct dat het een moeilijke avond zou worden, spelers als Derycke Sven en Maxime Pieters die al maanden niet in zaal actief waren zouden hun opwachting gaan maken. We begonnen sterk aan de partij (Derycke was later :)), PJ toonde zijn bloedvorm en bracht ons 0-2 voor, dat was de stand na tien minuten. Toen Derycke de tegenstanders vervoegde ging er wat aarzeling in ons spel, de druk werd onhoudbaar en na de 1-2 volgde spoedig de 2-2 en zelfs de 3-2. Een derde van PJ bracht terug hoop maar toch gingen we met 4-3 de rust in.

In de tweede helft toonde Derycke meermaals zijn klasse door telkens we weer in de match leken te komen genadeloos toe te slaan, oké we speelden niet onze beste partij maar deze tegenstander is duidelijk van een hoger niveau als ze met deze bezetting aantreden.

Ploeg : Sven, Bati, Bart (1), Dinne, Narli, PJ (3) en Spozzie

 

19:13 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

ZVC Schilderwerken Mechele - PS Oostkamp 9-1

Voor de match was ref Pirard terug in zijn nopjes toen hij weigerde de net op tijd toegekomen Steve Despodt op de feuille toe te laten, zo kennen we hem... dus met zes moest voldoen...

Het werd waarschijnlijk onze beste partij van het seizoen, een alles behalve zwak PSO zette hoog druk maar toch vonden we steeds opnieuw de oplossing, beide teams kregen tal van kansen maar wij bleken veel efficiënter. Geen enkel moment kon de tegenstander een vuist maken waardoor de overtuigende overwinning.

Ploeg : Sven, Bati, Bart (2), Narli, PJ (4) en Spozzie (3)

19:04 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-02-10

Vosseslag B - ZVC Mechele 0-6

Alweer een uitstekende match tegen een verdedigend ingesteld team, we hadden natuurlijk weer onze gekende start die we zonder averij konden doorkomen. Door geduldig te voetbal lieten we de tegenstanders fouten maken en een goede afwerking zorgde voor een makkelijke zege tegen een faire tegenstander.

Ploeg : Sven, Bati (1), Bart, Narli (1), PJ (3) en Spozzie (1)

 

18:32 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-01-10

ZVC Schilderwerken Mechele - Parasol 26-1

We waren de match in Blankenberge nog niet vergeten en waren aldus op ons hoede voor Parasol, toen we echter zagen dat ze maar met 4 konden aantreden spraken we duidelijk af dat we zouden blijven voetballen. Alzo geschiedde, we kwamen onmiddellijk 1-0 voor, even een hapering toen we de gelijkmaker moesten toestaan maar nadien eenrichtingsverkeer waardoor de ruststand 11-1 werd.

Na de rust bleven we voetballen en ondanks talloze op het kader gestrandde doelpogingen liepen we uit tot 26-1, proficiat mannen.

Ploeg : Sven, Bati (3), Bart (6), Narli (2), Biek (3), PJ (7), Spozzie (4)

17:40 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Rita Essenza - ZVC Mechele 4-4

De match begon weeral niet te goed voor  ons, na een handvol minuten stonden we al 2-0 achter, de degelijk spelende tegenstrevers kregen nog een aantal kansen maar gelukkig bleef de 3-0 uit. Toen Dinne na balverlies bij de tegenstanders de 2-1 kon scoren namen we de bovenhand, toch waren er kansen aan beide kanten en kregen de keepers de kans zich te onderscheiden. Op slag van rust kon PJ door kort opzitten de bal veroveren en de verdiende gelijkmaker in het net leggen.

De 2de helft begon wat aarzelend, opnieuw gaven we enkele kansen en ook een tegengoal weg, gelukkig herpakten we ons snel en scoorden we de gelijkmaker. Een 10tal minuten voor tijd kwamen we via PJ terug op voorsprong maar onze blijvende drang naar voor zorgde voor scherpe counters waarvan de RITA-boys profiteerden en de gelijkmaker scoorden. Daarna hield Sven hen nog van een voorsprong en mochten we naar huis met een terechte 4-4.

Ploeg : Sven, Bati, Bart, Spozzie, Kurt (1), Dinne (1) en PJ (2)

17:39 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-01-10

DERBY in de ZEEWACHT

Mechele_coens

12:47 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-01-10

Rita Essenza - Zvc Schilderwerken Mechele 18/01 21u

Maandag spelen we opnieuw een match uit in De Haan, een veld die ons niet altijd even goed ligt. Voor Dinne is dit een thuismatch, voor Pj allicht ook. Laat dit voor de ploeg een voordeel zijn.

De Rita's zijn een moeilijk te bespelen ploeg waar we thuis nipt wonnen met 4-3. Ze zouden o zo graag die 2de plaats pakken, aan motivatie dus geen gebrek. Laat ons een wedstrijd spelen zoals vorige week met die mentaliteit en inzet en de Rita's zijn eraan voor de moeite.....

Hopelijk kraait De Haan om 22u in ons voordeel. Narli wordt vervangen door Kurt. De rest vd selectie blijft ongewijzigd.

Sven, Bati, Bart, Spozzie, Kurt, Dinne en Pj.

Aanwezig om 20u40 of eerder om Lode zot te maken!!!

 

14:48 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Zvc Mechele - Juwelier Coens 7-2

Na ons zuur verlies vorige week mocht er wel iets recht gezet worden in onze eerste thuismatch van het nieuwe jaar. Met onze thuisreputatie in het achterhoofd mocht dit niet mislopen tegen onze buren uit Middelkerke. Een regelrechte derby waar de neutrale toeschouwer de winnaar was en Fons zag en schreef dat het goed was.

Na een goed Mechels begin kwamen we verdiend op voorsprong via Pj. Eerdere open kansen en penalty werden gemist. Die duivelse John zou John niet zijn toen hij een héél goedkope strafschop "versierde" en zelf mooi omzette. Ondertussen had Sven zich ook al mogen onderscheiden. Nog 2 maal Pj maakte de 3-1 ruststand een feit.

De 9-koppige Coens-selectie probeerde druk te zetten in de 2de helft maar we hielden uitermate goed stand en wat vorige week niet lukte lukte nu wel. Spozzie, Dinne, Bart en Pj vonden de weg naar de netten en zorgden voor de 7 thuisgoals terwijl we nog ééntje incasseerden.

Een goed voetballend enthousiast Mechels blok zorgde voor verlies van de leider in 2de B en opnieuw ligt de strijd bovenaan weer een beetje open.

Aan iedereen een dikke proficiat voor dit goeie resultaat en wedstrijd.

Speelden voor Zvc Mechele: Sven, Bati, Spozzie, Narli, Bart, Dinne en Pj.

 

Speelden voor Coens: Jonathan, Besh, Dwight, Mathieu, Jens, Michael, John en ?

 

14:39 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Carreweyn Sr - Zvc Mechele 7-5

Na een mindere eerste helft ( waarin we vlug 4-0 achterkwamen) en een héél degelijke 2de helft waarin we net niet altijd even koelbloedig waren voor de goal moesten we nipt de duimen leggen voor onze buren uit Gistel. Op het cruciale moment 6-5 missen we meerdere keren de gelijkmaker waarop we dan het spreekwoordelijke deksel op onze neus kregen, 7-5.

Er zat minstens een draw in waarvoor we een verdiend punt zouden gehad hebben maar dat was ons in de eerste nieuwjaarsmatch niet gegund.

Speelden voor Mechele: Sven, Spozzie,Narli, Bati, Pj, Bart en Dinne.

 

14:24 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-01-10

Eendracht Beverhout - ZVC Mechele 5-2

De eerste provincialer bleek vooral in de beginfase zeer efficient, na geen 5 minuten spelen stonden we al 3-0 achter. We kropen echter overeind en maakten dan ook verdiend de 3-1 via Spozzie. Enkele kansen op 3-2 werden gemist waardoor 3-1 de ruststand werd.Na de rust bleven we de aansluiting zoeken maar moesten we uitkijken voor de scherpe counters, we bleven onmondig voor doel en liepen uiteindelijk nog op 2 dodelijke counters. Bart kon nog milderen tot 5-2.

Einde bekeravontuur...

Ploeg : Sven, Bart (1), Narli, Kurt, Spozzie (1), Dinne en PJ

20:54 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-12-09

30/12 22u Oedelem : Eendracht Beverhout - ZVC Schilderwerken Mechele

We mogen dit kalenderjaar afsluiten met het bekertreffen in Oedelem, tegen de 1ste provincialer hebben we niets te verliezen, dat Lode (ex squadra) en Stijn (ex Verhelst) in hun ploeg spelen kan enkel de motivatie bij ons vergroten. We kunnen terug beroep doen op Dinne die na zijn blessure honger heeft naar doelpunten... Bati heeft eindejaarsverplichtingen en kan niet aanwezig zijn.

Selectie : Sven, Bart, Spozzie, Narli, Kurt, PJ en Dinne

 

12:26 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-12-09

ZVC Oostende - ZVC Schilderwerken Mechele 5-8

Ook de moeilijke verplaatsing naar de Spui om ZVC Oostende te bekampen hebben we tot een goed einde gebracht. Na een twijfelachtige start met 2 grote kansen voor de Oostendenaars, kwamen we na een 'zeer' ver schot van PJ op 0-1, we vonden nu steeds makkelijker de ruimte en de 0-2 volgde dan ook snel. Een tegendoelpunt kon onze aanvalsgolven niet stoppen en we liepen makkelijk uit tot 1-5.

De tweede helft begon met een offensief van Oostende die hen uiteindelijk toch enkele doelpunten opleverde, de sterk spelende Wes zorgde echter dat het verschil toch nog binnen de perken bleef, we speelden de match dan ook relatief makkelijk uit en mogen de heenronde afsluiten op een mooie derde plaats. Proficiat mannen...

Ploeg : Sven, Narli, Spozzie (1), Bart (1), Kurt (1), Wesje (2) en PJ (3) 

19:47 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-12-09

18/12 20u Spui : ZVC Oostende - ZVC Schilderwerken Mechele

Vrijdag aanstaande onze laatste competitiematch van 2009, in de Spui hebben we nog wat goed te maken na ons vorige optreden daar. Als we daar de punten pakken kunnen we terugblikken op een uitstekende heenronde. Toch zal het moeilijk worden doordat we niet kunnen rekenen op enkele belangrijke kernspelers. De Selectie volgt asap...

12:37 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-12-09

ZVC Schilderwerken Mechele - Houthandel Tavernier 8-3

Toen we na 5 minuten 0-2 achter stonden en nog enkele reuzekansen weggaven leek het een 'Deja Vu' te gaan worden. We kwamen echter steeds beter in de wedstrijd en in een dolle 10 minuten bogen we door enkele knappe doelpunten van bArt, Kurt en PJ de achterstand om in een 5-2 voorsprong.

In de tweede helft eerst weer pressing van de tegenstander maar we konden de voorsprong zelfs nog uitdiepen doordat we steeds weer de vrijgekomen ruimte achter hun verdediging konden benutten.We konden de sterke match afsluiten met een 8-3 zege, proficiat !

Ploeg : Sven, Bati, Spozzie, Bart (4), Kurt (2), Narli, PJ (2)

 

 

15:54 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-12-09

De Putters B - ZVC Schilderwerken Mechele 10-4

We kunnen kort zijn, de beter voetballende ploeg heeft ons een pak rammel gegeven, niet dat ze zo sterk waren maar een collectieve offday van de onzen bleek voldoende om afgestraft te worden.

Ploeg : Sven, Bati (1), Bart (1), Spozzie, Kurt (1), Narli en PJ (1)

12:57 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-11-09

ZVC Schilderwerken Mechele - D'hoveniers 4-3

We startten pijlsnel en legden ons ritme op aan de tegenstander met drie snelle doelpunten van PJ als gevolg, 3-0 na geen 5 minuten. In het eerste kwartier mistten we nog een groot aantal kansen maar we konden de voorsprong niet verder uitdiepen. D'hoveniers kwamen steeds beter in de math en mistten ook enkele goede mogelijkheden, kort voor de rust kregen ze toch hun doelpunt toen ze een fout inspelen genadeloos afstraften.In de 2de helft zochten we een vroeg doelpunt maar doordat we niet meer als ploeg speelden vlotte het allemaal zo goed niet meer. De tegenstander kreeg steeds meer mogelijkheden en kon er uiteindelijk toch eentje benutten. We kregen het steeds warmer maar door een geniale ingeving van Bart diepten we de voorsprong weer uit tot 4-2. We schoten weer wat wakker en vonden in onze herwonnen aanvalsdrift 3keer de paal op ons weg. Ook D'hoveniers kregen nog enkele grote kansen maar verder dan de aansluitingstreffer van Broeder Verheecke kwamen ze niet meer.

Ploeg : Sven, Bati, Bart (1), Kurt, Spozzie en PJ (3)

17:09 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-11-09

23/11 21u Middelkerke : ZVC Mechele - D'hoveniers

Na onze puike prestatie vrijdag moet er bevestigd worden tegen D'hoveniers, een ploeg die wat verder staat in de rangschikking maar zeker niet mag onderschat worden want onze zusterclub en leider Coens ging roemloos ten onder tegen hen. Het feit dat Bart's broer bij hen speelt maakt het nog eens specialer.

Selectie : Sven, Bati, Bart, Kurt, Spozzie en PJ. 

18:09 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

AXA Sport - ZVC Schilderwerken Mechele 2-3

We hebben het gedaan, nog een belangrijke wedstrijd tot een goed einde gebracht. Het begon eigenlijk allemaal niet te best want al na 2 minuten stonden we 1-0 achter. We zochten nog naar onze beste vorm in de eerste 10 minuten maar stilaan kwamen we beter en beter in de wedstrijd. We namen zelfs de bovenhand en Bart rondde een mooie aanval beheerst af. We waren nu duidelijk beter maar de vele spelonderbrekingen (é scheids) haalden het tempo maar al te vaak uit de match.

De 2de helft trokken we volledig naar ons toe, AXA bleef wel dreigen met scherpe counters maar het spel was min of meer in onze controle. Tot de ref zijn moment gekomen zag en een struikelende tegenstander met de glimlach een vroeg Sinterklaascadeau in de vorm van een penalty gaf. Gelukkig kon Sven deze pareren. PJ had de verwittiging goed begrepen en scoorde dan maar fraai de 1-2. Golven van goede aanvallen dreven naar het vijandig doel, maar ofwel de keeper ofwel het kader (2x) stonden in de weg. AXA dreigde ook nog een paar keer serieus maar PJ nam de twijfels helemaal weg door de 1-3 te scoren. Dat de ref nu 5 minuten liet overspelen en we alzo nog een tegentreffer slikten bleek enkel voor de statistieken belangrijk, eindstand 2-3.

Ploeg : Sven, Bati, Bart (1), Kurt, Spozzie en PJ (2)

De derde helft in 't oud gemeentehuis van varsenare werd nipt gewonnen door Dinne en Sarah die een geweldige avond in de vroege uurtjes afsloten.... wieder en e ploegsje !!!

11:18 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-11-09

20/11 22u00 Varsenare : AXA sport - ZVC Schilderwerken Mechele

axagroot

 

Vrijdag mogen we aantreden tegen AXA sport, een ploeg die ons niet gekend is doch via vrienden mochten we vernemen dat ze de vrijdag voor hun thuismatchen steeds op hun sterkst kunnen aantreden, toch willen we daar de punten meegraaien want met de juiste mentaliteit kunnen we tegen elke ploeg in onze reeks iets halen.

Selectie : Sven, Bati, Bart, Narli, Spozzie, Kurt en PJ

 

14:00 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-11-09

Carrier - ZVC Mechele 5-5

Maandag mochten we na een weekje 'rust' de Gistelse sporthal in om een rechtstreekse concurrent 'Carrier' te bekampen. Het was een aantrekkelijke partij met kansen aan beide kanten. Toch konden wij de eerste 2 doelpunten scoren, de eerste was een cadeau van de doelman die we op Bart zijn naam mogen schrijven, de tweede was een perfect uitgespeelde counter door PJ in doel gewerkt. Het spel bleef uiterst evenwichtig maar Carrier vond na fout inspelen van een Mechele speler toch de aansluiting. Kort daarna scoorden ze zelfs de gelijkmaker toen een snel genomen vrije trap doel trof, vermijdbaar wetende dat 2 spelers nog aan't zagen waren tegen de scheids. Kort voor de rust kwamen ze met een frommelgoal zelfs 3-2 voor....

In het begin van de tweede helft namen we de match in handen en scoorden we snel de gelijkmaker (WF), de match bleef toen enkele minuten doelpuntenloos tot PJ tot 3x toe in 1fase op de doelman besloot, en Narli droog de afvallende bal in doel besloot, 3-4. Toen WF nog de 3-5 scoorde leek een zege voor het grijpen. Carrier bleef echter komen en vond na de aansluitingstreffer in de laatste minuten ook de gelijkmaker, spijtig. Achteraf konden we wel met een gelijkspel leven wetende dat de tegenstander duidelijke titelambities koestert, maar als je 2x twee doelpunten voor staat moet je eigenlijk de match kunnen uitspelen...

Ploeg : Sven, Bati, Bart (1), Spozzie, Narli (1), PJ (1) en WF (2)

  

19:10 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-11-09

09/11 20u gistel : Carrier Gistel - Schilderwerken Mechele

TRANSILOGO
Na een weekje rust mogen we terug de zaal in, Carrier is een jong goed voetballend team die vaak ook gebruik maken van een meevoetballende keeper. Wij kunnen niet rekenen op Kurtje die op hoogtestage is in het buitenland. De geblesseerde Dinne wordt vervangen door WF.

Selectie : Sven, Bati, Bart, Spozzie, Narli, PJ en WF

11:47 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-10-09

ZVC Schilderwerken Mechele - VV Eernegem 11-4

Het beloofde toch een moeilijke wedstrijd te gaan worden toen we zagen dat VVE toch wel versterkt (Steve Vereecke) aan de aftrap zou komen. We begonnen met zeer verzorgd combinatievoetbal waardoor we na 7 minuten al 4-0 voor stonden. VVE vond geen oplossingen waardoor frustratie de bovenhand haalde op het voetbal. Ondanks de talrijke trappen op de schenen en enkels liepen we vlot uit tot 7-0. Op slag van rust leidde nonchalance tot de 7-1.

Na rusten was er plots een ander spelbeeld, wij zochten steeds meer de moeilijke oplossing ipv de voetballende, waardoor er van goed voetbal geen sprake meer was. Gelukkig bleek VVE niet te kunnen profiteren van de wanorde in ons spel. Ze scoorden nog een paar keer maar wij ook, dus we kwamen nooit in de problemen.

Vooral door de sterke 1ste helft haalden we een toch overtuigende 11-4 zege, waardoor we meer dan waarschijnlijk Eendracht Beverhout mogen bekampen in de 3de ronde.

Ploeg : Sven, Bart, Narli, PJ, Spozzie en Dinne

 

 

20:01 Gepost door Schilderwerken Mechele in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |